Bestellen & levering

COVID-19
Wij werken keihard om uw bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Een snelle levering is zeer belangrijk voor ons, ook nu het vanwege de lockdown extra druk is bij webwinkels. Voor PostNL vormde de enorme hoeveelheid online bestellingen van de afgelopen tijd al een flinke uitdaging. Hierdoor is er helaas een achterstand ontstaan in de PostNL distributiecentra én bij de bezorging. We vragen voor u begrip en we hopen dat u uw pakket zo snel mogelijk in ontvangst mag nemen.

-

Verzendkoeriers
We maken in Nederland gebruik van PostNL of andere verzendkoeriers om uw bestelling zo veilig, anoniem en snel mogelijk bij u te krijgen. Hierdoor kunnen wij voor 22:00 besteld, morgen in huis geleverd aanbieden aan jullie.

Brievenbus zendingen
Onze producten passen door de brievenbus. Wij zullen uw bestelling per brievenbuspost verzenden zodat u daarvoor niet thuis hoeft te blijven.

Pakketdienst en ophalen
Wanneer u bij ons op een werkdag voor 22:00 uur bestelt, wordt de bestelling gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden om de volgende werkdag in huis te zijn te behalen. Dit gaat doorgaans zonder vertragingen maar helaas zijn ze niet altijd geheel uitgesloten. In Nederland wordt er dan meestal de volgende werkdag en op zaterdagen geleverd.

Verzendkosten
Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd. Er is geen minimale bestel hoeveelheid nodig.